fredag 15 december 2006

Tankar runt Axls brev

Det blev en jävla start på dagen efter att ha läst Axls brev till fansen.
För er som inte orkar läsa så är kontentan att GNR avskedar sin manager, ber om ursäkt för att skivan inte kommit ännu och sätter ett förmodat datum på 6e mars.

Fansen verkar överlag glada och positiva till den här nyheten, eftersom vi nu har ett förmodat releasedatum att se fram emot. Axl berättar även i brevet att skivan kommer att börja promotas ungefär åtta veckor innan släppet, detta innebär att vi borde börja se och höra reklam för skivan runt den 8e januari.

För mig personligen så är jag besviken över att skivan blivit uppskjuten återigen. Men, detta brev var vad som behövdes för att få mig att hänga kvar, inte be Axl att "go fuck yourself" som man så fint säger på engelska, utan att vänta ytterligare några månader. Jag gör det med viss skepsis dock. Veckorna efter jul kommer att bli grymt intressanta, vad kommer det bli för promotion? Kommer det komma en singel? Time will tell...

Väntan fortsätter alltså från min sida, med en viss "vi får väl se"-mentalitet. Jag tycker även synd om bandet, eftersom när denna nyhet hittar fram till alla mediebolag så kommer alla att hösa ur sig skit över Guns N' Roses och Axl igen. "Återigen har skivan blivit uppskjuten", "Axl misslyckades igen". Ja, ni förstår. Tråkigt nu när bandet är inne i ett sådant momentum.

Mycket positivt iallafall i brevet, dom filmar en video och managern sparkad. Lika bra att bli av med den idioten, med sina små hemliga kommentarer och skitsnack!

Så, häng kvar, iallafall till slutet på januari, så kan nog detta bli riktigt kul tillslut! Om inte, ja, då jävlar ska bandet få veta att dom lever! Fram tills dess så fortsätter jag lägga upp nyheter, videos och bilder här.

För att fördriva tiden fram till slutet av januari så börjar vi med att kolla på den här videon

Video till There Was A Time, gjord av ett fan. INTE OFFICIELL.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra nåt från Axl för en gångs skull, ska bli grymt intressant som du säger Steff, att se om promotion för skivan drar igång i januari! Dags att börja bli nervös igen hehe...
Better som första singel? :D

Steve McKagan sa...

Better är en grymt bra låt. Jag har en polare som bara är "vanligt" GNR-fan som tycker att den är en höjdare.

ps. Har du lust att fixa så att Mada och Sailing inte startar automatiskt?

Steffi sa...

startar dom automatiskt för er? Ofan, var så för mig, men editerade koden lite, nu är dom pausade från början för mig. Vilken webbläsare kör du?

Steve McKagan sa...

Tog du bort dem?
Jag kör med IE 6 på den här datorn!

Men det är ingen större grej...
Rock On!

Steffi sa...

Ja, tog bort dom sålänge, ska leta upp dom på youtube senare!

Better som singel kommer att dominera listorna, det är jag helt säker på, ge oss den nu!!!

Anonym sa...

Jag hade gärna hört There was a time som singel också, men är nog lite lång kanske... Så himla harmonisk melodi, underbar verkligen!